Cikkek

 

Már az összes epizód elérhető pdf formátumban!

Az Apa-kép-írások a Híradó weboldalán jelennek meg kéthetente csütörtökön. A portál 2008 őszén ráncfelvarráson esett át, szebb és használhatóbb lett, egyetlen apró szépséghibával: az eddigi tartalmak hivatkozásai megváltoztak. Így aztán azok a linkek, amelyeken a korábbi Apa-kép-írások elérhetők voltak, most már nem működnek. Vagyis mindazok a hivatkozások, amelyek az egyes cikkekre mutatnak az Apa-kép-írás kategóriában, hirtelen egytől egyig tévessé váltak.

Mi következik ebből?

Egyrészt az, hogy aki a régebbi írásokra kíváncsi, az új archívumban kutasson, mert onnan elérhetőek a cikkek. És ne lepődjön meg, ha a képeket nem látja; elég, ha ezen én meglepődöm…

Másrészt az, hogy az eddig használt linkek csak úgy működnek, ha a www kitétel helyébe az old szócskát írjuk. Tehát ez is egy megoldás, amely megtehető a kategória hivatkozásaival is. Akinek van ehhez kedve és idege, az igazán elkötelezett olvasó, így hát minden elismerést megérdemel.

Harmadrészt az, hogy ezáltal a bloglista alól is kihúzták a talajt, hiszen ott a régi linkek szerepelnek. Minek következtében az használhatatlanná, egyszersmind fölöslegessé vált. Még hullajtok érte pár csepp könnyet, egyelőre hagyom, aztán meglátjuk.

Negyedrészt az, hogy az ezután megjelenő, új írások mind elérhetőek lesznek (képestül!) az új helyen, a megújult Szabadság tér oldalon.

Ötödrészt és legfőképpen pedig az, hogy amint tudok, létrehozok létrehoztam egy saját archívumot szépen elkészített pdf fájlokból, miként ezt már megígértem. Ez a bizonyos vágyott saját archívum itt, ezen az oldalon elérhető.

Éljen a töretlen fejlődés.

Már az összes epizód elérhető pdf formátumban!

Minden vélemény számít!